Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Toboliu. Potrivit medicului Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt de la Ambulanţă, un autoturism Dacia, condus de o femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani, din Sânnicolau Român, a derapat, după care a intrat într-un stâlp, iar apoi într-un şanţ.

"În maşină se aflau doi adulţi şi trei copii. I-am dus pe toţi, împreună cu SMURD, la Spitalul Judeţean. Majoritatea au traumatisme cranio-cerebrale şi toracice, dar nu sunt în stare gravă. O fetiţă de 11 ani este cu posibil traumatism cranio-cerebral şi de abdomen, o fetiţă de 7 ani, un băieţel de doi ani şi o femeie de circa 45 de ani au traumatism cranio-cerebral, iar şoferiţa a suferit un traumatism toracic", a declarat pentru BIHOREANUL medicul Emil Boţcău.

Inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, a precizat că deocamdată nu se cunosc cauzele exacte ale accidentului, un echipaj aflându-se încă la faţa locului.

Tot marţi, în Bihor au mai avut loc trei accidente provocate de alte trei femei, din cauza drumului alunecos, în urma cărora trei persoane au fost rănite uşor.

"Primul accident s-a petrecut dimineaţă, la ora 8, pe Calea Borşului, unde un autoturism condus de o femeie, în care se aflau două femei şi un bărbat, cu vârste între 27 şi 30 ani, a derapat din cauza poleiului şi a intrat într-un stâlp de iluminat. Toţi trei duşi la spital cu traumatisme cranio-cerebrale şi coloană, dar nu în stare gravă. În timp ce eram la caz, la 20 metri, o altă şoferiţă, văzând că e accident, a pus frână, a derapat, şi a intrat în şanţ. În maşină erau două femei, nu a fost nevoie de internare. La jumătate de oră, la Cadea, o altă şoferiţă a derapat, a intrat într-un şanţ, a ricoşat şi a lovit un pieton de 58 de ani, care a suferit o contuzie de umăt stâng, dar nu a necesitat internare", a mai spus Emil Boţcău.

UPDATE: Potrivit poliţiştilor,  cauza accidentului de la Toboliu a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de carosabil acoperit cu polei.