Poliţistul suspectat că ar fi agresat sexual doi minori într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei activează la Brigada Rutieră din anul 2010, iar înainte a fost jandarm. Acesta se numeşte Eugen Stan, are 45 de ani şi a fost prezentat anchetatorilor chiar de şeful său.

Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax, care îl citează pe Florin Vîlnei, preşedintele Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor SED LEX, individul activează în cadrul Poliţiei din 2010, a fost jandarm anterior. Este divorţat şi are şi o fată de 20 - 22 de ani".

Pe de altă parte, liderul de sindicat Dumitru Coarnă susţine că agentul bănuit de agresiune sexuală este şoferul unui şef de serviciu, existând indicii în legătură cu o altă infracţiune, comisă în anul 2015.

"E venit din 2010 de la Jandarmerie, mai are o infracţiune prin 2015, parcă. Informaţia a plecat de la Brigada de Poliţie Rutieră. Stan Eugen, ca persoană fizică, a comis o infracţiune. Sigur că e o problemă de sistem de ce a rămas acolo. Era şoferul unui şef de serviciu. Şi-a recunoscut fapta, din câte ştiu eu", a spus liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă.

De asemenea, Coarnă a precizat că bărbatul ar avea doi copii şi că ar fi fost ridicat de la sediul Poliţiei Rutiere.

Poliţia Capitalei anunţă că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori este agent al Brigăzii Rutiere.

Bărbatul suspectat că ar fi agresat doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, ar fi fost recunoscut de colegii săi poliţişti, ca urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

"Este poliţist la Brigata de Poliţie Rutieră. Este şocant că munceşti atât şi sunt doi-trei oameni ca ăsta. Colegii lui au confirmat situaţia. Probabil că a durat atât deoarece nici poza nu era concludentă. Aceşti oameni trebuie să dispară din sistem", a declarat Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, la Antena 3.

Coarnă a mai spus că bărbatul şi-a recunoscut faptele în faţa colegilor săi.