Poliția Bihor a făcut publică identitatea agentului care a scos-o din flăcări pe orădeanca al cărei apartament a luat foc, miercuri după amiază, pe strada Grigore Ureche din Oradea.

Potrivit comisarului șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului, salvatorul este agent șef Onița Gabriel Ovidiu (foto) și are 43 de ani.

Onița a pătruns în apartament prin forțarea ușii de la intrare și a scos-o pe femeia care era căzută, inconștientă, în holul apartamentului.

„Acesta își desfășoară activitatea la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea de 18 ani, respectiv din anul 2005”, a precizat Alina Fărcuța.

Gestul său este cu atât mai lăudabil cu cât incendiul a fost unul violent și amenința să îl pună și pe el în pericol. 

„Pompierii bihoreni îi adresează felicitări colegului polițist, pentru intervenția promptă, pentru curajul și implicarea de care a dat dovadă!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, lt. col. Camelia Roșca.

Aceasta a mai precizat și că victima, în vârstă de aproximativ 67 de ani, care se afla în stare de inconștiență, cu arsuri la nivelul feței și toracelui, a fost asistată medical de echipajele SMURD și transportată ulterior, la spital.

Citiți pe această temă articolul: „Incendiu în Oradea: Proprietara unui apartament cuprins de flăcări a fost scoasă din casă de un polițist

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!