Prima ediţie a Oradea Beach Volleyball Tournament s-a încheiat duminică cu victoria a două echipe, la masculin şi feminin, care s-au luptat timp de patru zile pe terenul cu nisip amenajat în Piaţa Unirii din Oradea.

Potrivit unui comunicat de presă transmis marți de organizatori, câştigătorii turneului la masculin au fost membrii echipei CSU Timişoara / Ştiinţa Politehnica Bucureşti formată din Sergiu Rodină și Valentin Hupoiu, iar la feminin - echipa CS Oţelul Roşu, formată din Adina Stanciu şi Ioana Ordean.

"Premiile acordate jucătorilor care au urcat pe podium au avut o valoare totală de 4.000 de euro", se arată în comunicat.

Turneul a început joi, în 10 august, şi s-a încheiat duminică, în 13 august.

Ultima zi a competiţiei a fost cea mai spectaculoasă, atunci fiind programate semifinalele şi finalele de la ambele categorii.

"Felicitări în primul rând jucătorilor, ne bucurăm foarte mult că au participat la prima ediţie a turneului de la Oradea. Mulţumiri speciale copiilor, asistenţilor de teren, aţi fost incredibili! Pe unul dintre ei l-am întrebat cu o seară înainte: Mai poţi? Mâine e gata şi mi-a spus De-abia aştept ediţia următoare şi atunci ne-am trezit. A fost un vis devenit realitate, care a fost posibil cu efortul tuturor celor care au decis să facă parte din echipa Oradea Beach Volleyball Tournament. Ceea ce pot să vă promit este că ediţia următoare va fi mai frumoasă. Mulţumesc, nu în ultimul rând, publicului incredibil care a fost alături de noi în fiecare zi", a transmis Paul Szabo-Alexi, de la Academia de Volei Oradea.

Cu ocazia acestui turneu a fost amenajat în premieră un teren cu nisip pe platoul din Piaţa Unirii, lângă strada Vasile Alecsandri.

Turneul a reprezentat o etapă din cadrul Campionatului Naţional de volei pe plajă.

Oradea Beachvolleyball Tournament a fost organizat de Academia de Volei Oradea şi EcoSport, în co-organizare cu Prima Residence şi Visit Oradea, evenimentul desfăşurându-se sub egida Federaţiei Române de Volei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!