Oradea Shopping City găzduieşte pe 24 mai a doua ediţie a unui concurs între împătiţimii jocurilor X-Box.

Competiţia se va desfăşura la Cortina Cinema Digiplex, de la ora 11, iar participanţii pot să-şi demonstreze abilităţile la FIFA 2014 ori la Call of Duty 4: Modern Warefare. "Pasionaţii de X-Box pot experimenta o nouă dimensiune a gamingului pe un ecran de cinema cu diagonală de 10 metri şi cu un sistem de sonorizare Dolby Surround", anunţă organizatorii.

La final, doi câştigători vor pleca acasă cu câte o consolă Xbox One puse la bătaie de Oradea Shopping City. Fiecare competiţie se joacă în sistem piramidal, iar concurenţii se pot înscrie la un singur joc.

Înscrierile se fac până pe 22 mai prin completarea formularului de concurs disponibil la Info Point şi la Concession - Cortina Cinema Digiplex, în cadrul Oradea Shopping City, sau prin e-mail la adresa marketing@oradeashoppingcity.ro, cu titlul ÎNSCRIERE CONCURS X-BOX şi precizarea în textul e-mailului a următoarelor informaţii: nume, vârstă, adresă de e-mail, telefon, data înscrierii şi jocul ales din competiţie.

Locurile sunt limitate, iar taxa de înscriere este de 10 lei, se achită la Cortina Cinema Digiplex până în data de 22 mai şi reprezintă un voucher de consumaţie la BarCode. Regulamentul competiţiei este disponibil pe www.oradeashoppingcity.ro, la Cortina Cinema Digiplex şi la Info Point.

Pe 1 februarie, la prima ediţie a competiţiei, au participat peste 170 de concurenţi din Bihor, Cluj, Satu-Mare şi Arad.