Aspirant la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, liderul AUR Bihor, inginerul Ciprian Blejan, a votat duminică dimineaţă, cu câteva minute înainte de ora 10, la secţia de votare 20 amenajată în incinta Şcolii Gimnaziale "Dimitrie Cantemir" de pe strada Sextil Pușcariu din Oradea.

La acea oră, doar câteva persoane care votau se mai aflau în sală.

"Am votat pentru o schimbare, schimbare ce o tot aşteptăm de peste 34 de ani. Am votat pentru un viitor mai luminos, iar copiii noştri să cunoască adevăratele valori: familia, credinţă, națiune, libertate. Am votat cu credinţa că toate acestea încă se mai pot realiza. Îndemn toţi românii să iasă la vot şi să îşi exprime acest drept fundamental atât pentru alegerile locale, cât şi pentru cele europarlamtare, pentru a fi reprezentaţi cu cinste. Îi asigur pe bihoreni că vom fi paznicii democraţiei, ochii şi urechile lor atât în Consilul Judeţean, cât şi în celelalte consili locale în care vom fi reprezentaţi", a declarat acesta la ieşirea din sală.

Întrebat dacă crede că AUR va avea reprezentanți în structurile locale, Ciprian Blejan s-a arătat încrezător, susţinând că în această campanie echipa filialei judeţene a muncit mult şi s-a întâlnit cu alegători din peste 70 de localități.

"AUR Bihor cu siguranţă că va intra atât în Consiliul Local Oradea, cât şi în Consiliul Judeţean, şi în foarte multe dintre consiliile locale în care avem candidaţi. Vom fi paznicii bihorenilor", a mai spus acesta.

Acesta a mai precizat că duminică va merge în mai multe localităţi din judeţ, pentru a se asigura că toate regulile sunt respectate.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!