ilinca.jpgFotbalistul naţionalei Ciprian Marica şi iubita lui, prezentatoarea Antenei 2 Ilinca Vandici şi-au petrecut o parte din vacanţă în Mexic, după ce au călătorit mai mult prin America.

Tabloidul Cancan a intrat în posesia unui filmuleţ făcut chiar de cei doi protagonişti într-un bar local, unde savurau multe shot-uri de tequila stinse cu bere. În Mexic, fotbalistul şi orădeanca au fost cazaţi într-un motel modest, cu aer rural. Îndrumaţi de un român, Ciprian si Ilinca s-au refugiat într-un bar tradiţional.

După mai multe shot-uri de tequila, Ciprian a început să o filmeze pe Ilinca în timp ce aceasta savura băutura tradiţională. "Ce bei acolo?", o întreba Marica. "Apa plată cu lămâie", i-a răspuns Ilinca.

Orădeanca i-a dansat iubitului ei chiar dacă picioarele i se cam împleticeau. La rândul lui, Marica o îndemna să privească la cameră. "Hei, beţivo care eşti!", a strigat-o acesta.
"Eu nu am înţeles de ce ne filmăm că bem tequila?!", a spus Ilinca la un moment dat contrariată.

Când s-au întors spre dimineaţă înapoi la hotel, Marica a mai spus o replică memorabilă: "Ne aflăm undeva în Mexic... într-un hotel sau într-o cocioabă, voiam sa zic. Macar ai privelişte, ce pana mea?!", a spus fotbalistul filmând oceanul.