Sosit luni la Oradea, mijlocaşul ofensiv Ciprian Vasilache a semnat, miercuri, contractul de joc cu FC Bihor. Acesta a fost parafat pentru returul actualei ediţii de campionat, până în vară.

Născut pe 14 septembrie 1983, la Baia Mare, Vasilache a debutat în Liga I pentru Gloria Bistriţa, în 2002. Între 2003 şi 2007 a evoluat la Rapid Bucureşti, alături de care a jucat şi în Cupa UEFA, competiţie în care a marcat un gol în poarta echipei olandeze Feyenoord. În 2007 a fost transferat la Pandurii Târgu Jiu pentru suma de 200.000 dolari.

Ciprian Vasilache a evoluat ultima data la Gaz Metan Mediaş, iar în cariera sa a mai activat şi la FCM Tg. Mureş. "Sunt foarte mulţumit că a semnat cu noi şi sper să ne ajute, fiindcă este un fotbalist valoros", a declarat antrenorul principal al "roş-albaştrilor", Marian Pană.

Pe de altă parte, jocul şcoală între jucătorii echipei FC Bihor, de miercuri a fost anulat, din cauza terenului, urmând ca primul amical, "roş-albaştrii" să-l susţină sâmbătă, la Marghita, în compania echipei locale, Viitorul, cel mai probabil de la ora 11.