În perioada 21-30 iunie, orădenii sunt invitaţi la circ în parcarea ERA Shopping Park. Circul Royal vine la Oradea cu acrobaţii, numere de magie, comedie şi dresură cu bizoni, lame şi cai.

Spectacolele vor avea loc luni, joi şi vineri de la ora 19, iar sâmbătă şi duminică de la orele 16 şi de la 19. Un spectacol va avea o durată de o oră şi 45 de minute, iar biletele costă 20 de lei pentru copii, 25 de lei pentru adulţi, respectiv 30 de lei în lojă. Pentru copii sub doi ani intrarea este gratuită.

Pe de altă parte, ERA Park a anunţat şi pentru acest weekend noi proiecţii gratuite ale unor filme de animaţie dublate în limba română. Sâmbătă, de la ora 11, în sala de evenimente, cei mici vor putea viziona "Cars. Povestirile lui Bucşă", iar duminică, de la aceeaşi oră "Prinţesa şi Broscoiul".

Copiii vor avea şi în această săptămână o întâlnire cu mascota Bombonera, sâmbătă, de la ora 17, în zona food-court. Bombonera îi va învăţa cum pot deveni ajutoare importante în bucătărie în atelierul gratuit cu tema "Legumele prietenoase".