OTL a anunţat că din cauza unor lucrări de reabilitare a căii de rulare în zona Gojdu, vor interveni modificări la circulaţia cu mijloacele de transport în comun începând de vineri, 17 septembrie, ora 10.30, până joi, 23 septembrie, inclusiv.

"Linia TRV 3 se desfiinţează. În perioada menţionată va circula Linia TRV 1 pe traseul Centrul Civic - Parcul 1 Decembrie - P-ţa Unirii - Partium - Biserica Emanuel - Pod Decebal - Piaţa Decebal - B-dul Dacia - Olosig - Stadion - Gară - Magazinul Crişul - Magheru - Centrul Civic. Intervalul de succedare al curselor va fi de 10 minute în orele de vârf şi de 15 minute în afara acestora", se arată într-un comunicat al Regiei de Transport Local.

Deoarece în aceeaşi perioadă tramvaiul de pe Linia 2 va fi suspendat, pe relaţia Biserica Emanuel - Haţegului se va circula cu autobuze cu o frecvenţă de 10 minute. Liniile 1R şi 3R vor circula pe traseul normal, din 4 în 4 minute.

"Modificările anunţate vor cauza disconfort călătorilor. Ne cerem scuze, asigurându-i că eforturile pe care le depunem sunt pentru creşterea calităţii serviciilor de transport", menţionează reprezentanţii OTL.