Orădeanca Anca Lucian şi soţul său austriac Lucca au devenit, în premieră, campioni mondiali la magie mentală după ce au câştigat, la finalul lunii iulie, competiţia organizată de Federaţia Internaţională a Societăţilor Magice (FISM) în Quebec (Canada).

Aceştia au concurat, în perioada 25 - 31 iulie, alături de 110 magicieni din toată lumea, în faţa unei audienţe formate din peste 2.000 de alţi colegi din domeniu. Au fost mai multe categorii, printre care și magie mentală.

Cuplul de magicieni a impresionat juriul competiţiei cu o nouă versiune a numărului lor de citire a minţii „The Mind-Reading Revolution", adică "Revoluţia citirii gândurilor", presărat cu momente interactive, iluzii şi telepatie, în care este prezentată, într-o notă umoristică, originea transilvăneană a Ancăi. Noua versiune a fost prezentată în premieră la campionat. 

Cei doi au mai participat în trecut la astel de competiții. Din 2015, Anca și Lucca Lucian s-au calificat la toate Campionatele Mondiale şi Europene FISM, câştigând trei medalii de argint şi două de aur la magie mentală. 

„Suntem încântaţi că deceniul nostru de muncă a fost recunoscut din nou. Câştigarea medaliei de aur este pur şi simplu un vis devenit realitate!", a spus magiciana.

Orădeanca Anca Lucian este fiica preşedintelui Uniunii Naţionale a Patronatului Român, Ioan Lucian, şi a fost mult timp consultant în afaceri. Ea s-a căsătorit cu mentalistul Lucca, care i-a preluat numele de familie, în 2013, la Oradea. După câțiva ani de căsnicie ea a renunțat la locul său de muncă și a devenit, la fel ca el, magiciană.

Cei doi au participat în 2017 la competiția „Românii au talent” (PRO TV), unde au prezentat versiunea veche a numărului de magie „The Mind-Reading Revolution" în care, printre demonstrații de mentalism, cei doi își prezintă povestea de dragoste (video).

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!