Manchester City – PSG (ora 22:00) – cota 2,35

Favorita la trofeu in acest sezon, Manchester City are in fata unul din cei mai grei adversari din acest sezon. PSG vrea sa arate ca finala de anul trecut nu a fost doar o intamplare si ca au forta de a castiga anul acesta. Cu Mbappe in forma maxima, echipa pariziana poate pune mana pe trofeu daca elimina principala favorita.

Manchester City primeste cea mai mare cota pentru victorie la Mozzart Bet.

Atl. Bilbao – Valladolid (ora 20:00) – cota 2,05

Bilbao vine dupa o victorie impotriva liderului At. Madrid si merge excelent pe teren propriu, iar meciul cu Valladolid trebuie sa consolideze parcursul fara infrangere pe care echipa basca il are.

Oaspetii in schimb duc o lupta foarte intensa pentru salvarea de la retrogradare si fiecare punct poate fi decisive.

Bilbao primeste cea mai mare cota garantata la Mozzart Bet

LASK – Sturm Graz (ora 19:30) – cota 2,00

In campionat austriac avem o echipa care domina sezon de sezon, Salzburg, restul locurilor in competitiile europene fiind impartite pe rand de celelalte combatante.

Pentru ca sezonul acest Austria trimite 2 echipe in Champions League, meciul dintre LASK si Sturm este extrem de important atat pentru gazde, aflate la 5 puncte in spatele ocupantei locului 2, dar si pentru Sturm, aflata la 4 puncte.

Gazdele sunt usor favorite in acest meci, datorita terenului propriu si au cea mai mare cota garantata pe www.mozzarbet.ro.

(advertorial)