Când merge la muncă, decanul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea, chirurgul Adrian Maghiar, este într-un mediu familial.

Andrei Teodor MaghiarPe lângă faptul că este coleg cu fratele său, Doru Maghiar, şi cu fiul mai mare, Octavian, pe care l-a "uns" asistent universitar în urmă cu doi ani, decanul şi-a adus şi mezinul aproape.

Bihorel a aflat că, de săptămâna trecută, Teodor Andrei Maghiar (foto) este la rându-i asistent universitar la FMF, la departamentul Discipline Chirurgicale, unde predau şi tatăl şi fratele său.

După reţeta fratelui său, "Maghiar jr. jr." a câştigat un concurs pentru un post pe perioadă determinată, la care a concurat de unul singur şi unde s-a calificat graţie faptului că este doctorand al facultăţii.

Culmea e că Andrei Maghiar n-a respectat doar "tradiţia" de a deveni universitar, ci şi pe cea de a nu promova examenul de rezidenţiat. În 2019, mezinul a picat testul, aşa cum, cu un an înainte, păţise şi fratele său. Noroc că îi ajunge statutul de doctorand ca să devină sorbonel...

Citiţi pe aceeaşi temă şi articolul "Junior de succes: Maghiar junior junior a devenit asistent universitar la FMF Oradea"

UPDATE: Maghiar jr. are rezidenţiatul

Dacă iniţial, în 2019, Teodor Andrei Maghiar picase la examenul de rezidenţiat, soţia lui susţine că între timp l-a promovat. După apariţia acestui text, Laura Maghiar a contactat redacţia, spunând că soţul ei şi-a luat rezidenţiatul anul trecut. "Soţul meu a promovat examenul de rezidenţiat. Este medic rezident pe chirugie generală la Spitalul Judeţean, cu examenul de rezidenţiat promovat anul trecut", a spus ea.