Desfășurată în Pădurea Betfia și în Pădurea Săldăbagiu de Munte, în perioada 10-11 aprilie, Cupa Bihorul la orientare sportivă, care a cuprins și o etapă de Campionat Național, a adus rezultate bune pentru sportivii bihoreni, care au obținut mai multe clasări pe podium.

În întrecerile din prima zi, care au contat doar pentru Cupa Bihorul, sportivii de la Ady Liceum Oradea au reușit să ocupe primul loc, prin Divin Judit, la feminin 14 ani, locul II,  prin Técsi Boglárka și locul al III-lea, prin Kürth Varsocykz Réka, la feminin 14 ani, Dézsi Tamás, la masculin 18 ani și prin Király Fruzsina, la seniori.

La Campionatul Național de semimaraton, orădenii și-au adjudecat trei locuri pe podium. Divin Péter s-a situat pe primul loc, Técsi Boglárka pe poziția a II-a, iar Király Fruzsina a încheiat a III-a.

Pe lângă aceștia, la categoria 45 de ani, Marmorosi Istvan a ocupat locul al II-lea, iar la categoria de 10 ani, „clubul nostru a câștigat tot ce se putea câștiga”, după cum a declarat Zavodszky Tamas, președintele CS Ady Liceum.

Întrecerile, care au fost organizate de clubul sportiv Ady Liceum Oradea, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bihor și cu Federația Română de Orientare Sportivă, au reunit la start 240 de sportivi din țară și 25 din Ungaria.