Sportivii clubului CSC Crişan Oradea au obţinut câteva rezultate remarcabile la întrecerile Cupei României la Karate, competiţie desfăşurată la categoriile de cadeţi, juniori, U21 şi seniori, în data de 28 iunie, la C.O.S.R Izvorani, de lângă Bucureşti.

La startul întrecerilor cupei de la Izvorani au fost prezenţi peste 300 de sportivi, de la 35 cluburi din întreaga ţară.

Competiţa a fost organizată de Federaţia Română de Karate şi a reprezentat ultimul eveniment oficial înainte de vacanţa de vară şi startul perioadei de cantonamente şi recuperare.

Din lotul bihorean au făcut parte cinci sportivi, care au participat la competiţie însoţiţi de sensei Florin Crişan.

Dintre aceştia, Andreea Bogdan, de la CSC Ţetchea, multiplă campioană naţională, s-a accidentat la genunchi, având întindere la tendon, dar totuşi a reuşit să treacă trei tururi. "A fost necesar să folosească numai braţele şi deplasări scurte, deşi specialitatea ei sunt tehnicile de picior", după cum a declarant sensei Florin Crişan.

La rândul lui, Gabriel Cudi, tot de la CSC Ţetchea, a trecut de toţi adversarii până în semifinale, unde a avut un meci egal, dar a pierdut la decizia arbitrilor. În repasaj, Gabriel s-a impus din nou cu diferenţe mari de puncte, ca în meciurile anterioare.


Iată celelalte rezultate ale sportivilor bihoreni:

Brindaş Larisa - CSC Aleşd, a  disputat o finală la tineret şi a ocupat locul III la seniori.

Brindaş Larisa - CSC Oradea – Kumite Feminin U21 – 50 Kg – Locul II

Brindaş Larisa - CSC Oradea — Kumite Feminin Senioare - 50 Kg – Locul III

Cudi Gabriel - CSC Ţeţchea – Kumite Masculin Juniori – 55 Kg – Locul III