Abia revenit în Ligue 1, Claudiu Keseru se află pe lista de principiu a selecţionerului Victor Piţurcă pentru dubla cu Ungaria şi Turcia din preliminariile Cupei Mondiale 2014. "Mă bucur că mă aflu din nou pe lista provizorie deoarece este o onoare să port tricoul naţionalei", a declarat fotbalistul orădean.

Deşi s-a aflat în lotul naţionalei României pentru meciurile cu Ungaria şi Olanda din primăvară, Keşeru nu a evoluat niciun minut pentru echipa de seniori, în timp ce pentru partida amicală cu Slovacia nu a primit convocarea definitivă.

Atacanţii stranieri aflaţi în lotul lărgit pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia din 6 şi 10 septembrie sunt: Claudiu Keseru (SC Bastia), Marius Alexe (US Sassuolo Calcio), Raul Rusescu (Sevilla FC) şi Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK). Convocările definitive vor fi anunţate pe 30 august.

Atacantul orădean a fost introdus titular în partida de sâmbătă pe care Bastia a câştigat-o împotriva celor de la Valenciennes cu 2-0. Keseru a jucat 75 de minute, iar L'Equipe i-a acordat nota maximă a partidei, 6.

Carmen Ile