Atacantul orădean Claudiu Keşeru ar putea evolua în Qatar, la Al Gharafa, după ce gruparea arabă a ajuns la un acord pentru cumpărarea internaţionalului român de la FC Steaua.

Valoarea transferului se ridică la nu mai puţin de 2,7 milioane de euro, după cum a anunţat preşedintele campioanei României, Valeriu Argăseală, citat de agenţia de ştiri Mediafax.

"Cluburile s-au înţeles, urmează ca şi jucătorul să se înţeleagă. Va pleca mâine sau poimâine pentru a-şi negocia contractul. Steaua va încasa aproape 2,7 milioane, cu mecanism de solidaritate, de 5 la sută, cu tot. Am negociat destul de mult această sumă", a spus Argăseală, luni, la Digi Sport.

Antrenată de brazilianul Marcos Paqueta, Al Gharafa ocupă locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte, după 17 etape disputate în prima ligă din Qatar. Lider este Al Sadd, cu 40 de puncte.

În vârstă de 28 de ani, atacantul orădean Claudiu Keşeru a semnat, în ianuarie 2014, un contract valabil două sezoane şi jumătate cu Steaua, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu formaţia franceză SC Bastia.

Pe lângă FC Bihor, golgheterul de azi al Ligii I, cu 12 reuşite la finalul turului, a mai jucat la echipele FC Nantes, Libourne, Tours, Angers.