Echipa FC Bihor a rămas, iar, fără antrenor. Aşa cum BIHOREANUL a anticipat, Claudiu Niculescu a anunţat, joi, că şi-a reziliat contractul cu echipa bihoreană, după o discuţie purtată cu co-finanţatorul echipei, Marius Vizer.

Anunţul a fost făcut la ieşirea de la DIICOT Cluj, unde procurorii l-au audiat timp de două ore ca martor în dosarul transferurilor unor jucători de la U Cluj. 

"Ieri (n.r. miercuri) m-am întâlnit cu domnul Vizer, am ajuns la un comun acord să întrerupem colaborarea. Acum mă duc în vacanţă cu familia şi aştept oferte. Voi vedea ce voi face", a declarat Niculescu.

Plecarea sportivului de la FC Bihor este efectul rezultatelor slabe înregistrate de echipă în ultima perioadă. Practic, din cele 8 meciuri în care Niculescu a antrenat echipa orădeană, FC Bihor a avut doar două victorii, cu Luceafărul Felix (2-1) şi cu FC Argeş Piteşti (2-1), şi a înregistrat trei egaluri şi trei înfrângeri, luându-şi adio, astfel, de la obiectivul propus, promovarea.

Cel mai probabil, la echipă va reveni antrenorul "de rezervă" Gheorghe Ghiţ, cel cu care FC Bihor a promovat, în teren, în primul eşalon, dar faptic promovarea nu a avut loc din cauza datoriilor istorice ale clubului. Înainte de Niculescu, Ghiţ a fost schimbat de pe banca tehnică a echipei tot în urma rezultatelor deloc satisfăcătoare.

Joi seara, conducerea clubului orădean a confirmat, sec, printr-un comunicat, rezilierea contractului cu fostul dinamovist, precizând doar că "un nou antrenor urmează să fie desemnat zilele următoare".