Clinica Dentis, cu o tradiție de 16 ani, în Oradea s-a mutat, de la începutul lunii august, în casă nouă. Pacienții vor fi primiți de aici înainte pe strada Padișului numărul 8, într-o clădire ridicată și dotată din fonduri europene și la standarde europene.

Înainte de deschiderea propriu zisă, co-proprietarii clinicii, medicii Sebastian Lascu și Hanan Feder (foto), au „udat” mutarea în noua clinică cu un eveniment special, la care au participat invitați din rândul colaboratorilor, pacienților și apropiaților echipei de specialiști ai Clinicii Dentis. 

În noul sediu de pe strada Padișului, unde vor lucra în total opt medici, în schimburi în patru cabinete, pacienții vor putea opta pentru o serie de servicii, cum ar fi: radiologie dentară (computer tomograf, radiografii panoramice, teleradiografii – disponibile inclusiv pentru pacienții altor clinici sau cabinete medicale), ortodonție, chirurgie și implantologie, respectiv stomatologie generală. 

Merită precizat, de asemenea, că în cadrul proiectului european prin care a fost ridicată noua clinică dentară din Oradea, aceasta a și fost echipată cu unit-uri dentare noi, precum și cu aparate de ultimă generație, cum ar fi un microscop endodontic (folosit în tratamentele de canal). Detalii și programări se pot obține la numărul de telefon 0359.444.433. 

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!