Bolnavii optează pentru clinicile private pentru că se aşteaptă ca acolo să găsească mai mult interes şi profesionalism din partea personalului medical decât se întâmplă în unităţile spitaliceşti de stat. Însă uneori nu se întâmplă aşa.

O orădeancă a sesizat BIHOREANUL cu privire la modul în care a fost tratată de clinica privată Euclid din Oradea. "Am sunat într-o zi de vineri să îmi fac o programare pentru ziua de luni la ginecologie. Mi s-a spus că doctorul Monica Vereş e disponibilă de la ora 9 dimineaţa", povesteşte orădeanca.

Lunea dimineaţa, însă, când s-a dus la consultaţie, stupoare: doctorul avea orar doar de la ora 12 şi niciun alt medic nu era în clinică. "Asistenta mi-a spus că nu înţelege de ce mi s-a dat ora 9 de programare, pentru că niciodată doctoriţa nu are program aşa devreme, mereu începe de la ora 12", spune femeia.

Nemulţumită, pacienta a întrebat cine e de vină pentru încurcătură, adică cine făcuse programare, însă evident că asistentele au dat din umeri. Mai mult, nici nu găseau numele orădencei în caietul de programări, semn că persoana care stabilise ora consultului nu îşi dăduse nici cea mai mică urmă de interes.

Orădeanca spune că a fost pentru prima oară când a vrut să apeleze la serviciile clinicii Euclid, însă în mod cert a fost şi ultima. Pentru că a rămas cu impresia că a fost luată la mişto pe banii ei...