Clinica medicală Raze se alătură partenerilor clubului CSM Oradea, oferind servicii medicale sportivilor, astfel încât aceştia să poată performa la cel mai înalt nivel şi să se menţină în formă maximă.

"Suntem entuziasmaţi să fim parteneri medicali ai clubului CSM Oradea şi să-i susţinem pe jucători în drumul spre victorie, alături de suporterii orădeni. Dorim să fim un sprijin valoros atât pentru echipa de baschet, cât şi pentru echipele de polo, fotbal, handbal, prin serviciile pe care le punem la dispoziţie. Sperăm la rezultate excelente ale sportivilor orădeni şi ne aflăm alături de jucători, susţinându-i în toate eforturile lor", a declarat Şerban Beleneş, fondatorul clinicii medicale Raze.

Preşedintele clubului CSM Oradea, Şerban Sere, a adăugat: „CSM primeşte astăzi un partener important care împărtăşeşte valorile şi principiile pe care ni le-am asumat în drumul spre performanţă: calitate, integritate şi dorinţa puternică de a fi cei mai buni. Sunt convins că ne vor ajuta să-i facem pe orădeni mândri de sportivii lor!".

Sportivii clubului vor beneficia de consultaţii de specialitate, investigaţii imagistice şi analize de laborator într-un sediu modern şi prietenos, dotat cu echipamente de ultimă generaţie.

Echipa medicală, formată din doctori dedicaţi şi bine pregătiţi, le va oferi sportivilor toate serviciile medicale de care au nevoie. Analizele de laborator vor fi efectuate în parteneriat cu Bioclinica Oradea, clinică de analize medicale care oferă servicii la cele mai înalte standarde.


Contact:

CLNICA RAZE
contact@clinicaraze.ro
www.clinicaraze.ro
Facebook
Instagram

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!