Se apropie weekend-ul, e din nou timp pentru distracţie, astfel că, la ERA Park, copiii păşesc din nou în paradisul lor.

Sâmbătă, de la ora 11, cei mai mici dintre clienţii centrului comercial sunt invitaţi alături de "Clopoţica şi aventurile ei în lumea oamenilor", pentru ca duminică, de la aceeaşi oră, să se întâlnească cu "Prinţesa şi broscoiul". Aşa cum şi-a obişnuit oaspeţii, cele două animaţii, ambele dublate în limba română, vor rula în sala de evenimente a ERA, iar intrarea este gratuită, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Tot în acest sfârşit de săptămână, BombonERA îi va transforma pe cei mici în bucătăraşi de primăvară. Sâmbătă, 5 aprilie, între orele 17 şi 19, sub cupola centrului comercial, copiii vor învăţa cum să gătească o salată specifică anotimpului, plină cu vitamine şi legume prietenoase. Îndrăgita mascotă va discuta cu ei despre ingredientele folosite, urmând să descopere împreună câte un condiment sau plantă aromatică, totul, într-o atmosferă plină de veselie!

Mai multe detalii despre evenimentele ERA Park, pe site-ul era-oradea.ro.