După 11 ani de activitate, clubul Bali, situat în Piaţa 1 Decembrie, s-a închis definitiv, au anunţat proprietarii printr-o postare online, în care le-au mulţumit tuturor celor care s-au distrat în localul lor mai bine de un deceniu.

În anunţul oficial nu se menţionează motivul care a dus la închiderea clubului. "Dragi prieteni, va anunţăm că Bali Club se va închide începând cu aceasta săptămană. Mulţumim tuturor că ne-ați fost alături în toţi aceşti 11 ani minunaţi plini de momente frumoase și zâmbete!", au anunţat, miercuri, pe pagina oficială de Facebook reprezentanţii Clubului Bali.

Fanii distracţiei în Bali au reacţionat imediat exprimându-şi regretul şi amintindu-şi chefurile trase în clubul din Piaţa 1 Decembrie. "Bali a fost locul care te ducea în altă dimensiune pentru câteva ore, cu fetele elegante, muzica, băuturile şi prietenii…", a scris unul dintre ei.

Până la intrarea în vigoare a legii antifumat, Bali Club era cel mai popular local printre amatorii muzicii electronice din Oradea, acesta fiind în fiecare sâmbătă plin-ochi de petrecăreţi îmbrăcaţi după ultima modă.

Lucrurile s-au schimbat din martie, când mulţi dintre fumători au renunţat să mai frecventeze localul situat la subsolul clădirii din Piaţa 1 Decembrie 4-6. De altfel, un posibil motiv pentru închiderea clubului ar fi faptul că acesta ar fi devenit nerentabil.