Clubul FC Bihor Oradea a pus de luni seară în vânzare abonamentele pentru suporteri pentru sezonul competiţional 2024-2025.
Faţă de sezonul precedent au apărut mai multe noutăţi, tocmai de aceea clubul a elaborat o „Politică de Acces și Achiziție Abonamente FC Bihor”. Şi în ce priveşte preţurile, sunt mai multe categorii. Astfel, la Peluza SUD și Peluza Nord preţul unui abonament este de 130 lei. Apar din acest sezon Sectoarele Family Zone, unde preţul abonamentului este de 150 lei pentru persoanele cu vârsta de 14 ani sau mai mare şi 30 lei pentru copiii sub 14 ani.

La Tribuna 1 preţul abonamentului este de 190 lei, pentru orice categorie de vârstă, iar la Tribuna 0, 250 lei, pentru orice categorie de vârstă.

„Copiii sub 7 ani care nu ocupă loc pe scaun au acces gratuit, dar nu vor avea locuri rezervate. Copiii sub 14 ani care doresc să ocupe loc pe scaun trebuie să achiziționeze abonament sau bilet. Copiii cu abonament sau bilet vor avea locuri rezervate în funcție de tipul abonamentului achiziționat. Persoanele cu vârsta de 14 ani sau mai mare vor putea achiziționa abonamente și/sau bilete doar la preț întreg/adult, indiferent de zonele tribunelor și vor avea locuri rezervate”, transmite clubul orădean, într-un comunicat de presă.

Abonamentele Membru Suporter includ abonament + tricouri personalizate și semnate, modelul nou, pentru sezonul 2024-2025. Astfel, există abonament membru bronze (1.000 lei), abonament membru silver (1.500 lei) şi abonament membru gold (2.000 lei).
În prima fază, abonamentele pot fi achiziționate online, pe site-ul bilete.ro, iar de vineri, 12 iulie, se vor putea procura şi de la casa de bilete de la Stadionul Iuliu Bodola.

Toate informaţiile despre „Politica de Acces și Achiziție Abonamente FC Bihor” pot fi găsite pe site-ul clubului, www.fcbihor.ro.

De precizat că interesul suporterilor pentru abonamente este destul de mare. În primele ore de la punerea în vânzare, s-au vândut peste 200 de abonamente.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!