Clubul Lions Oradea a sărbătorit Ziua Internaţională a Femeii prin organizarea unui bal caritabil la sala de festivităţi Palazzo, unde s-au prezentat circa 150 de orădeni, care au plătit invitaţii în valoare de câte 250 de lei.

Printre invitaţi s-au numărat, spun organizatorii, medici, notari, magistraţi, avocaţi, oameni de afaceri, politicieni, contabili ori ingineri.

În cadrul evenimentului, întemeietorul şi decanul de vârstă al Clubului Lions Oradea, Florian Dacin, a primit distincţia de membru pe viaţă al clubului. Totodată, la balul caritabil a fost organizată o tombolă la care invitaţii au putut participa plătind bilete în valoare de 25 de lei.

Premiile au fost oferite de organizatori şi au constat în inele de aur, tablouri, vinuri de colecţie şi ediţii de cărţi valoroase, printre care şi "Zile trăite", de Roman Ciorogariu.

În urma evenimentului, organizatorii au strâns, inclusiv din sponsorizări, peste 30.000 de lei. Banii vor fi folosiţi pentru achiziţionarea de dispozitive (camere) implantabile pentru copiii bolnavi de cancer, care permit verificarea sângelui şi care nu sunt acoperite de CAS, şi alocarea de fonduri pentru tabăra de copii bolnavi de diabet.