Clubul orădean de karate tradiţional UAMT Univ. AGORA şi-a premiat vineri seară laureaţii pe anul 2014.

Într-o gală desfăşurată la Restaurantul Master din Oradea, cei trei conducători şi antrenori ai clubului, Raul Tudorică, Bernarth Csaba şi Melania Câmpan, au început, ca de obicei, cu un moment de reculegere, în memoria celui care a fost Pavel Vancea, cel care a înfiinţat clubul şi la condus la un nivel înalt timp de mai mulţi ani.

Conform liderilor clubului, în 2014, sportivii de la CS UAMT Univ. AGORA Oradea şi-au adjudecat 3 medalii de aur în întrecerile Campionatelor Europene, două de bronz şi două clasări pe locul IV la aceste întreceri continentale.

În cadrul Campionatului Naţional, sportivii de la UAMT Univ. AGORA, în anul competiţional 2014 au obţinut 4 medalii de aur, 9 de argint şi 17 de bronz.

Premierea a început cu sportivii clasaţi pe locul V. Aceştia au fost în  număr de 8 şi sunt: Tamaş Vereş, Răzvan Olariu, Mark Kiraly, George Ristea, Paul Iancu, Ionuţ Toutai, Andrei Luca, Darius Luca şi Antoniu Hava.

Pe locul IV s-a clasat Andrei Touţan, pe poziţia a III-a, Andrei Moga, pe locul II, Robert Botez, iar pe primul loc şi sportivul anului 2014 la CS UAMT Univ. AGORA a fost desemnat Kalman Szabolcs.

"Anul 2014, din punctul de vedere al performanţelor sportive a fost bun. Ne putem mândri cu trei medalii de aur, la Europene, la probele individuale, cucerite prin Kalman Szabolcs, sportivul anului, precum şi, novice în categoria de cadeţi, Andrei Touţan. Pe lângă acestea, copii aceştia şi-au spus cuvântul şi la Campionatele Naţionale, unde au reuşit să cucerească 27 de medalii anul acesta, fapt ce ne bucură, reuşind să fim cu două medalii peste anul trecut în cadrul Campionatelor Naţionale", a declarat Raul Tudorică.