Ca de obicei, la sfârşit de an calendaristic, Clubul Sportiv Universitar şi-a premiat laureaţii, într-o gală desfăşurată joi, la Sala Polivalentă a Universităţii.

Prezentat de directorul clubului, profesorul Iacob Hanţiu, evenimentul a reunit pe lângă sportivii şi antrenorii clubului şi invitaţi din sfera sportivă şi universitară bihoreană.

Ca de obicei, au fost întocmite două clasamente la individual, pentru sporturile olimpice şi cele neolimpice, dar şi unul pentru echipele de la jocurile sportive.

În topul sportivilor neolimpici, pe primul loc s-a situat Marius Ilaş, antrenat de Anca şi Harris Wallmen, de la secţia de Karate Kyokushin, campion naţional şi european, dar şi cu o bună prestaţie la Campionatul Mondial anul acesta. Pe locul II s-a situat Viviana Chirilă, tot de la Karate Kyokusin, iar locul al III-lea a fost ocupat tot de un reprezentant de la această secţie, Ştefan Moş. Tot pe poziţia a treia s-a situat şi Delia Neag, de la Fitness.

Ultimele două poziţii în acest Top 5 au fost ocupate de Ştefan Ardelean (Karate Kyokushin) şi Martina Lupu (Fitness).

Cum era de aşteptat, la secţiunea sporturi olimpice individual, pe primul loc s-a situat Francesca Pop, de la Tir, antrenată de Vasile Leţ şi Adriana Floruţa, componentă a lotului olimpic, dublă campioană naţională, dar şi vicecampioană naţională la pistol sport.

Asta a fost urmată de o colegă de a sa, Eliza Molnar, în timp ce pe locul III s-a situat atletul Costică Mureşan, pe poziţia a IV-a, Sebastian Blajec, tot de la tir sportiv, la egalitate cu atletul Sergiu Perţe. În fine, şi pe locul V s-a clasat echipa de gimnastică ritmică, pregătită de Anca Sabău.

Au fost premiate apoi şi echipele de la jocuri sportive, formaţia de handbal feminin, cea de volei feminin, echipa de baschet feminin, formaţia de baschet masculin din Liga I, dar şi formaţia de baschet CSM CSU Oradea, de Ligă Naţională, antrenată de Cristian Achim.

Gala a fost pigmentată cu diverse momente artistice, susţinute de fetele de la secţia de Gimnastică, de cele de la Fitness, dar şi de cei de la Karate Kyokushin.