După o perioadă de pauză, clubul The One din strada Vasile Alecsandri s-a redeschis sâmbătă seara pe mixurile lui DJ Rynoo.

La miezul nopţii oaspeţii clubului încă mai soseau."Mesele s-au rezervat cu două săptămâni înainte. Cu siguranţă mai avem de lucrat şi vom aduce mereu invitaţi DJ cunoscuţi", a afirmat Marius Molan, noul manager al singurului club de cinci stele din Oradea certificat de Ministerul Turismului.

Atmosfera de la reopening a fost întreţinută cu jocuri de confetti dar mai ales de mai multe animatoare din Cluj şi Bucureşti, care, în ţinute sexy, au dat tonul distracţiei la jumătate de oră după miezul nopţii. Pentru domni atracţia principală a fost una dintre animatoare care a dansat topless.

La partea de design The One nu s-a schimbat foarte mult, însă a fost updatat softul de lumini şi sunet, a fost creat un nou bar, iar canapelele şi mesele au fost înlocuite.

De asemenea The One şi-a întărit regulile de securitate. De altfel, pe parcursul serii mai mulţi bodiguarzi ai unei firme de pază au stat atât înăuntrul cât şi în faţa clubului.

Citeşte mai mult despre schimbările de la The One în articolul: The new One: Clubul The One se redeschide pe 21 septembrie, cu un look nou şi cu reguli stricte!