În urma apariţiei în cel mai recent număr al BIHOREANULUI a articolului "Răpirea din The One", în care erau prezentate ororile la care a fost supus un tânăr agent de pază orădean de către interlopul Romi Neguş şi trupa lui de prieteni, asta după ce se oferiseră să-l ducă acasă din clubul The One, reprezentanţii localului au trimis redacţiei câteva precizări.

"Evenimentul relatat pe prima pagină a ziarului dumneavoastră în numărul mai sus menţionat nu s-a produs în incinta clubului. Nu cunoaştem împrejurările producerii acestuia, fapt pentru care ne desesizăm total faţă de orice conjunctură aferentă, cât şi cu privire la protagoniştii acestuia", afirmă Marius Molan, managerul The One, anunţând totodată că, în curând, clubul de pe strada Vasile Alecsandri se va redeschide într-un nou concept.

În ediţia din 26 august BIHOREANUL a prezentat cel mai nou scandal din lumea interlopă orădeană. La sfârşitul lunii mai, Romulus Markovics, alias Romi Neguş, liderul clanului ţigănesc cu acelaşi nume, împreună cu alţi nouă indivizi, l-au sechestrat, bătut şi mutilat pe Sergiu Şandra, zis Pitbull, un agent de pază al firmei Laguna Guard deţinută de Aurel Gavriş.

Atât Neguş şi prietenii săi, cât şi Sergiu Sandra, petrecuseră în clubul The One până dimineaţa, când Neguş şi prietenul său Andrei Boc, fiul fostului adjunct al şefului IPJ Bihor, Radu Boc, i-au spus că-l conduc ei acasă cu maşina, căci mergeau în aceeaşi direcţie.

Invitaţia a fost, însă, doar un pretext, căci interlopii l-au dus pe agentul de pază în apartamentul "Prinţului" Romi, unde îl aşteptau alţi inşi înarmaţi cu bâte, cuţite şi săbii, care l-au zdrobit în bătaie, iar Neguş chiar i-a tăiat cu sabia o bucată din ureche.

Citeşte toată povestea în articolul: Răpirea din The One: Împreună cu fiul unui fost şef de Poliţie, Romi Neguş e acuzat că a bătut şi mutilat un rival