Clubul orădean de tenis CS Voinţa şi-a desemnat cei mai buni sportivi ai anului, după un clasament întocmit pe baza rezultatelor obţinute de-a lungul anului 2015 de tenismenii de la Voinţa.

Cea mai bună sportivă a clubului este şi de data aceasta Denisa Cherecheş. De fapt, Denisa se află pe prima poziţie în clasament pentru al treilea an consecutiv.

"Denisa este una din cele mai serioase şi consecvente sportive care s-au antrenat în decursul anilor la Baza Sportivă Voinţa. Chiar dacă rezultatele în concursuri nu s-au ridicat, cel puţin până acum, la nivelul aşteptărilor ei şi ale conducerii clubului, credem că dacă va continua cu aceeaşi tenacitate să creadă în munca sa, aceste rezultate nu vor întârzia să apară. Este a doua sportivă pe care am văzut-o cu lacrimi în ochi la antrenamente, urmarea efortului dar şi ale luptei cu propriile limite. A doua, zic, pentru că prima a fost actuala ei antrenoare, Ina Danciu", a declarat Mircea Drăgoi, directorul clubului Voinţa Oradea.

Principalele rezultate în 2015 pentru Cherecheş au fost câştigarea turneului naţional "Memorialul Gheorghe Schmidt" de la Zalău, finalistă la Timişoara, Oradea şi Sibiu, semifinalistă la Bucureşti, Oradea şi Alba Iulia, situarea pe tabloul principal la Campionatul Naţional Individual la categoria 18 ani, precum şi participarea la turnee din calendarul internaţional ITF la Mediaş, Budapesta şi Timişoara.

Conform directorului Mircea Drăgoi, orădeanca Denisa Cherecheş are planuri mari pentru 2016, "urmând să se orienteze spre turneele din circuitul profesionist feminin WTA".

De remarcat  în topul celor mai buni sportivi ai anului de la CS Voinţa, clasarea în primii zece a jucătoarei Anamaria Coroiu din Şuncuiuş, care a intrat în sportul alb ca urmare a proiectului "Tenis în comune şi sate din Bihor", proiect finanţat de Consiliul Judeţean Bihor. "Anamaria se anunţă o speranţă a tenisului bihorean. Ea a câştigat Trofeul BMW Junior Open, ajungând până în finala Cupei municipiului Oradea, ultimul turneu al anului şi primul organizat de CSM Oradea", după cum a mai declarant Mircea-Teodor Drăgoi, directorul CS Voinţa.

Clasamentul celor mai buni sportivi ai anului 2015 de la Clubul Sportiv Voinţa Oradea:

Denisa Cherecheş
Vladimir Cuc
Daria Jula
Tania Negrău
Giana Cormoş
Bianca Moise
Denis Tivadar
Anamaria Coroiu
Andrei Ţigan
Eduard Florea