Clubul Sportiv Tibclau Oradea a organizat în weekend cel de-al doilea concurs al turneului Euroregional la tenis de masă pentru copii. Competiţia, desfăşurată la sala de sport a Liceului Teoretic Lucian Blaga, a reunit la start peste 50 de sportivi din vestul ţării dar şi din Ungaria.

Concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni: copii sub 11 ani şi copii cu vârsta între 11 şi 15 ani.

După desfăşurarea întrecerilor, în cadrul categoriei rezervate copiilor sub 10 ani, pe primele două locuri s-au situat doi reprezentanţi ai clubului CSM Cluj, Vlad Hurloi şi Mihai Pop, în timp ce poziţia a III-a i-a revenit zălăuanului Cătălin Duba.

În cadrul categoriei rezervate copiilor cu vârste între 11 şi 15 ani, prima poziţie a fost obţinută de Farcas Szabolcs de la C.S.M. Zalău, în timp ce pe poziţia secundă s-a situat Vig Tamas de la C.S.M. Satu-Mare, iar pe locul al III-lea, Ştefania Paşca, tot de la C.S.M. Zalău.

C.S. Tibclau va organiza cel de-al 3-lea concurs al turneului Euroregional la tenis de masă pentru adulţi pe data de 27 martie, cu începere de la ora 9, tot în sala de sport a Liceului Teoretic Lucian Blaga. Concursul va începe cu proba de dublu şi va continua cu cea de individual pe grupe. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0747-278.743.