Iniţiativa naţională a librăriei Cărtureşti de a răsplăti spiritul civic al cetăţenilor prin oferirea unor cărţi gratuite celor care votează duminică a fost un succes în Oradea. În mai puţin de trei ore de la deschiderea librăriei din oraş, toate volumele au fost date.

După cum se ştie, în urmă cu câteva zile, Cărtureşti a anunţat că în ziua alegerilor, în toate librăriile fizice, persoanele care au votat vor putea să-şi aleagă o carte dintr-o selecţie oferită gratuit în cele 54 de librării din ţară.

Cititorii urmau doar să prezinte dovada votului, adică să arate la casa de marcat eticheta de vot de pe spatele buletinului.

La Oradea, o coadă de zeci de persoane de toate vârstele s-a format în faţa librăriei, aflată în incinta centrului comercial Lotus, încă de la prima ora a deschiderii, ora 10.

"Pentru toate cele 54 de librării din ţară au fost împărţite zeci de mii de titluri. La Oradea am avut 250 de titluri pregătite, după ce am suplimentat stocul inițial cu alte câteva zeci, care au fost epuizate în mai puţin de trei ore. Ne bucurăm că cititorii au mers la vot!", a spus, pentru BIHOREANUL, managerul librăriei din Oradea, Otilia Varodi.

Cele 250 de titluri au aparţinut editurilor Rao, Trei, Vellant şi Omnium.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!