Denisa Coca, o tânără în vârstă de 29 de ani din Oradea, și-a lansat cea mai nouă piesă la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" şi pregăteşte o alta cu What's UP.

Orădeanca, cu numele de scenă Coca, este absolventă a Facultăţii de Drept din Oradea, însă nu practică în domeniu, în prezent fiind profesoară de canto pentru circa 40 de copii şi adulţi din judeţul Bihor.

Ea şi-a descoperit pasiunea încă de la vârsta de 12 ani şi a studiat muzica la Liceul de Arte din Oradea.

"De circa un an lucrez şi la proiectele proprii. Am mai lansat încă două piese, însă aceasta, lansată acum, este cea la care am lucrat cel mai mult. Piesa «În sufletul tău» este despre începutul unei poveşti de dragoste, care-ţi dă speranţă", a povestit tânăra joi pentru BIHOREANUL.

Piesa a fost lansată pe platformele de streaming marţi, atunci când tânăra a şi interpretat-o în premieră la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" de la postul TV Antena 1.

„În sufletul tău” a fost compusă de producătorul El Radu din Republica Moldova, alături de echipa sa muzicală. Acesta este artist, textier, producător şi manager muzical şi le-a descoperit pe celebrele Irina Rimes şi Iuliana Beregoi, potrivit site-ului de specialitate Artpres.ro.

Videoclipul a fost realizat în vara acestui an în Constanţa.

Coca lucrează deja la o nouă piesă, pentru care va colabora cu interpretul român de muzică pop şi hip-hop What's UP.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!