Încântat la culme de ce a primit de la Dumnezeu, s-a filmat singur ca să arate lumii pe You Tube ce stăpân de suflete bun şi drept e Dumnezeu dacă ai credinţă. Nimic nu e imposibil, chiar şi să ai un Maserati.

"Mai întâi de toate aş vrea să spun că nu e doar un vis pe care mi l-am realizat, ci este mult mai mult, este ceva ce nici prin vis nu mi-a trecut, ceea ce Dumnezeu mi-a dat şi am numai cuvinte de laudă", aşa îşi începe promo-ul la Maserati-ul de la Dumnezeu românul din Anglia.

"Prea puţini, dacă îmi dau eu bine seama, doar visează la acest lucru. Nicidecum nu am gândit că la un moment dat voi conduce această maşină", continuă românul.

Nu se mândreşte cu maşina lui, ci se smereşte filmându-se în ea, dar mestecând o gumă: "Acest material video nu este doar ca să mă laud eu, ci este EXCLUSIV ca să laud puterea lui Dumnezeu, ca să ştiţi ceea ce Dumnezeu poate să facă pentru voi, pentru noi toţi. Da, puterea lui Dumnezeu este foarte mare şi tot ceea ce vreau să spun este că credinţa, doar credinţa ne va face să obţinem ceea ce dorim. Nimic nu e imposibil dacă ai credinţă".

Un alt român, plecat la muncă în Spania, a făcut senzaţie pe You Tube într-o filmare în care îşi laudă la greu maşina Audi A6. În înregistrare, el le transmite "prietenilor care au făcut mişto" un mesaj "incredibil", prezentându-şi maşina dotată cu "climă bizonică, volan în piele şi toate cele". Pentru a dovedi că e a lui, românul şi-a arătat până şi actele în faţa camerei...