Hăinuţe de firmă, trabuce, maşinuţe, elicopteraşe şi alte vehicule cu mulţi cai putere. Toate îi sunt dragi lui Victoraş Micula, căci despre el e vorba, un exemplar bine protejat de tatăl său, milionarul Viorel Micula, magnat peste întreaga Ţară a Binşului. Adică în ţara unde poliţiştii au orbul găinilor de nu-l mai dibuiesc pe minor cum mână jipanele pe sub nasul lor.

BIHOREANUL a dezvăluit săptămâna trecută că beizadeaua a scos muşchii unui regiment de matahale de la firma de pază a lui tăticu', pentru a-l pune la punct pe preşedintele clubului de fotbal Poiana Budureasa, iar asta fix sub ochii umezi şi muşchii blegi ai poliţiştilor aflaţi la faţa locului. Botos că a ajuns şi-n presa centrală, Victoraş a sunat la un tabloid să se plângă că, de fapt, el a vrut doar să se apere de şeful clubului care l-a gonit de pe teren, şi d-aia s-a întors cu armata de gorile.

Ba, numitul Niţu Fâşie mai e şi nesimţit, din moment ce îndrăzneşte să-l înfrunte când îi e dator, "cu vreo 2 miliarde şi ceva". Bihorel a aprofundat problema şi a constatat că, de fapt, e ca în bancul cu bicicleta lui Ivan Ivanovici. Datoria nu e a preşedintelui, ci a clubului, şi nu faţă de Victoraş, ci către firma lui taică-său, şi nici nu-i de 2 miliarde de lei vechi, ci de o zecime din sumă. Măi, da' grea-i matematica asta...