Celebra trupă britanică Coldplay va susține până la urmă două concerte în România. Reprezentanții formației au anunțat marți că, datorită „cererii incredibile”, au adăugat un al doilea concert pe Arena Națională din București. 

Primul concert Coldplay se va ține pe 12 iunie 2024, iar cel de-al doilea pe 13 iunie 2024. 

Biletele pentru concertul anunțat inițial în București s-au pus în vânzare marți, la ora 09, iar zeci de mii de fani au intrat pe platforma online de tichete pentru a avea șansa de a vedea live un concert Coldplay.

Potrivit Spotmedia.ro, la acea oră deja aproape 35.000 de oameni „stăteau la coadă”, ca peste câteva minute numărul aproape să se dubleze. Platforma de vânzare a fost suprasolicitată și a dat numeroase erori, astfel că mulți au pierdut locul și au fost puși să reia așteptarea, când „coada” deja număra peste 80.000 de persoane și nu au mai prins bilet, arată aceeași sursă. 

Conform anunțului făcut de Coldplay și de organizatorii de la EMagic, și biletele de tip presale pentru concertul din 13 iunie de pe Arena Națională se pot cumpăra începând tot de marți, 25 iulie. Biletele la concertele Coldplay se vând în acest moment pe baza unui cod transmis de organizatori după ce doritorii se înregistrează pe site-ul trupei cu adresa de email, notează Libertatea.ro. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!