Salubritatea orădeană nu-şi ia vacanţă de Crăciun sau de Revelion. Muncitorii RER Ecologic Service responsabili de colectarea deşeurilor orădenilor vor lucra conform graficelor şi în zilele de sărbători legale, atât de Crăciun, cât şi de Anul Nou.

Astfel, în prima şi a doua zi de Crăciun, respectiv în primele două zile din anul 2015, orădenii care stau pe străzile pe care în mod obişnuit în zilele de joi şi vineri trec utilajele de colectare, pot să-şi scoată liniştiţi în stradă pubelele sau sacii galbeni.

De asemenea, muncitorii RER Ecologic Service vor goli şi containerele asociaţiilor de proprietari şi pe cele ale firmelor ce vor funcţiona în aceste zile. Orădenii care vor să afle când trec utilajele RER Ecologic Service pe o anumită stradă din oraş sunt îndemnaţi să consulte site-ul operatorului, www.reroradea.ro.

În schimb, birourile de relaţii cu publicul de la sediul RER Ecologic Service din strada William Shakespeare, colţ cu Tudor Vladimirescu, vor fi închise în aceste zile. În ajun de Crăciun şi de Anul Nou, aceste birouri vor avea program redus, până la ora 13.

Pe de altă parte, în noaptea de Revelion, după cheful organizat de Primărie, în centrul oraşului vor descinde muncitorii de la salubritate, care vor curăţa gunoaiele lăsate în urmă de petrecăreţi.