Salubritatea nu şi-a luat vacanţă de Crăciun şi nu-şi va lua nici de Revelion. Muncitorii RER Ecologic Service responsabili cu colectarea deşeurilor orădenilor vor lucra conform graficelor şi în zilele de sărbători legale.

Astfel, orădenii care stau pe străzile pe care în mod obişnuit utilajele de colectare trec vinerea şi sâmbăta pot să-şi scoată liniştiţi în stradă pubelele sau sacii galbeni în primele două zile ale anului 2016. De asemenea, muncitorii RER Ecologic Service vor goli în ritm normal şi containerele asociaţiilor de proprietari şi pe cele ale firmelor care vor funcţiona în zilele de sărbătoare. Orădenii care vor să afle când anume acţionează utilajele RER pe o anumită stradă sunt îndemnaţi să consulte site-ul operatorului, www.reroradea.ro.

În schimb, birourile de relaţii cu publicul de la sediul RER Ecologic Service din strada William Shakespeare, colţ cu Tudor Vladimirescu, vor fi închise în 1 ianuarie. În Ajun de Anul Nou, funcţionarii de aici vor avea program redus, până la ora 12.

Pe de altă parte, în noaptea de Revelion, după cheful organizat de Primărie, în Cetate vor descinde muncitorii de la salubritate, care vor curăţa gunoaiele lăsate în urmă de petrecăreţi.