Începând din 18 mai, Crişul Shopping Center şi-a redeschis porţile pentru clienţii săi, aşteptându-i să descopere noi colecţii şi să se bucure de reduceri şi promoţii.             

Liber la shopping!

Încet, încet, viaţa şi obiceiurile de zi cu zi revin la normal, iar îndrăgitele sesiuni de shopping pot fi reluate, spre fericirea tuturor.

Nivelurile parter, etajul 1 şi etajul 2 ale Crişul Shopping Center vă invită să descoperiţi colecţii deosebite de îmbrăcăminte, atât pentru doamne, cât şi pentru domni, bijuterii speciale, încălţăminte de calitate şi accesorii pentru toate gusturile. Bineînţeles, magazinele au pregătit super-promoţii şi reduceri pentru clienţii care le vor trece pragul!

Pe lângă magazinele preferate vă puteţi bucura din nou de servicii şi de restaurante, acestea din urmă servind momentan numai în regim de pick-up.

Subsolul, parterul, etajele 1 şi 2 şi-au reluat în întregime activitatea, centrul fitness & SPA FIT4U de la etajul 3 urmând să se alăture în momentul în care acest lucru va fi permis.

Măsuri de protecţie

Bineînţeles, redeschiderea centrului comercial a avut loc cu măsuri speciale pentru protecţia angajaţilor şi clienţilor acestuia. Întreaga locaţie este dezinfectată riguros de două ori pe zi, iar operatorii economici vor asigura fiecare în parte dezinfectarea suprafeţelor expuse şi evitarea aglomerării de persoane, în special în zonele caselor de marcat/ghişeelor.

Accesul în incinta Crişul Shopping Center nu este permis persoanelor care nu poartă mască. De asemenea, la punctele de control-acces în incinte se va realiza triajul epidemiologic, constând în controlul temperaturii personalului propriu şi al vizitatorilor. Accesul nu va fi permis persoanelor a căror temperatură corporală, măsurată la intrarea în incintă, depăşeşte 37,3 °C.

Reprezentanţii centrului comercial îi roagă pe clienţi să folosească atât la intrarea cât şi la iesirea din incintă dezinfectatul pentru mâini care le este pus la dispoziţie la fiecare nivel, în dozatoare speciale. De asemenea, este recomandată păstrarea distanţei de cel puţin 1.5 m între clienţi.

În curând…

Avem şi alte veşti îmbucurătoare: lucrările la parcarea supraetajată de pe strada Braşovului au continuat cu conştiinciozitate pe toată perioada stării de urgenţă, iar pasarela supraterană ce conectează parcarea cu centrul comercial a fost montată.

În curând, odată cu finalizarea acestui proiect, locurile de parcare nu vor mai reprezenta o problemă pentru vizitatorii centrului comercial.

(advertorial)