În apropierea Crăciunului, centrul comercial Oradea Shopping City organizează, pe 14 decembrie, un spectacol deosebit care-i are în prim-plan pe Pavel Stratan şi fiica acestuia, Cleopatra, cea care la doar trei ani îşi lansa pe piaţă primul album.

În prezenţa lui Moş Crăciun, care a pregătit mici cadouri pentru participanţi, cei doi vor susţine, de la ora 18, un spectacol care va cuprinde atât melodii cunoscute cât şi colinde.

"În această seară magică cei prezenţi vor putea fredona celebra melodie "Ghiţă", dar şi melodiile de Crăciun de pe albumul "Seară de Crăciun frumos". La finalul concertului, cei mici, dar şi cei mari se vor putea fotografia cu artiştii", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

De asemenea, OSC a desfăşurat un concurs pe Facebook, în urma căruia 10 dintre participanţi vor fi premiaţi cu păpuşa Cleopatra Stratan.

Pe de altă parte, reprezentanţii mallului au mai anunţat că pe 20 decembrie au pregătit o zi cu reduceri şi promoţii speciale de Crăciun la magazinele din OSC.