Audi Q4 e-tron transpune viitorul mobilității pe șosea. Electric, expresiv și în formă optimă pentru cotidian, el poate fi comandat acum prin D&C Oradea!

Audi Q4 e-tron cu pachetul de dotare edition one este un automobil care convinge fără rezerve, încă înainte de a porni la drum. Interiorul progresist al modelului Audi Q4 e-tron se evidențiază prin inovații tehnice avansate, sportivitate atractivă și funcționalitate excelentă.

Fără îndoială, cea mai importantă noutate este head-up-display-ul cu funcții de realitate augmentată, oferit opțional pentru Q4 e-tron, prin care Audi face un pas consistent înainte și în domeniul tehnologiei de afișare. Astfel, șoferul poate citi informații importante, ce sunt proiectate în fața parbrizului pe două niveluri separate: zona cu informațiile de stare și zona realității augmentate.

SUV-ul electric are puterea electrică maximă de 220 kW, autonomia de până la 520 km (WLTP) susținută de o baterie cu capacitatea netă de 82 kWh brut. În ceea ce privește modul de încărcare a bateriei, totul este pe cât se poate de simplu.

Cu sistemul mobil și flexibil de încărcare e-tron compact, puteți să încărcați automobilul simplu și confortabil de acasă. Practic, de oriunde există o priză. Încărcarea devine și mai rapidă folosind prize industriale compatibile.

Noul Q4 e-tron poate fi comandat la un preț începând de la 35.000 Euro (preț cu TVA) ce include prima de casare și ecobonusul aferente programului național REMAT 2021).

Reamintim că cei care vor dori să renunțe la o mașină veche, poluantă, și să achiziționeze un autovehicul electric vor beneficia atât de prima de casare acordată prin Programul Rabla Clasic, în valoare de 7.500 de lei, cât și de ecotichetul alocat în cadrul Programului Rabla Plus (respectiv 45.000 de lei pentru mașinile full electrice și 20.000 de lei pentru mașinile hibrid plug-in, dar nu mai mult de 50% din valoarea autoturismului nou).

Îți stăm la dispozitie pentru oferte personalizate pe mail - scrie-ne la adresa cristina.deac@dc-oradea.ro, iar noi te vom contacta; telefonic la 0259 47 88 47 sau direct în showroom-ul D&C Oradea de pe Calea Clujului nr 289!