Marţi, 3 decembrie, Compania de Apă Oradea a dat startul Sărbătorilor de Iarnă sub sloganul “Bucuria este adevaratul dar al Craciunului”.

În parcul din Dealul Păcii aflat la intersecţia bulevardelor Dacia şi Decebal, parc administrat de Compania de Apă Oradea, a avut loc festivitatea de aprindere a luminiţelor pe brazi.  

Atmosfera a fost însufleţită de colinzi cântate împreună cu copiii din Ansamblul Moştenitorii Cântecului de la Palatul Copiilor.

Publicul a putut să asculte colinzile  tradiţionale de sărbători prezentate de către micii artişti coordonaţi de prof. Ana Maria Gal şi acompaniaţi de orchestra dirijată de prof. Marius Marcu.

Mulţumim pe această cale domnuui Dan Peter, director al Palatului Copiilor din Oradea, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

Au fost prezenţi şi 50 de copii de la Centrul de plasament nr. 2 Oradea care au primit pachete cu dulciuri şi jucării. Toţi cei mici prezenţi s-au înfruptat din bunătăţile pregatite de  Moş Nicolae: covridog, cozonac, turtă dulce, ceai şi ciocolată caldă.

Ne-am despărţit cu promisiunea de a continua în fiecare an tradiţia împodobirii brazilor din parcul adiminstrat de Compania de Apă Oradea.