A devenit deja o tradiţie participarea Companiei de Apă Oradea la evenimentul Swimathon organizat de către Fundaţia Comunitară Oradea pentru sprijinirea unor cauze sociale.

Anul acesta am reușit să aliniem la startul competitiei două echipe de inotători: CAO Seniori şi CAO Juniori, care au în componenţă salariaţi ai Companiei şi copii ai acestora.

CAO SENIORI a susţinut proiectul "Maşina magică – achiziţia unui microbuz pentru transportul copiilor cu sindrom DOWN". Echipa a fost formată din copii ai angajaţilor companiei și prietenii acestora (MURESAN SERBAN, SEICHEI CRISTIAN, TIFREA RARES, SCHILL CRISTIAN, MAJOROS EGON, TIFREA OVIDIU).

CAO JUNIORI a susţinut proiectul "Tabăra Yuppi pentru copiii cu boli oncologice şi familiile lor". Echipa a fost formată din copii ai angajaţilor companiei și prietenii acestora (MURESAN HORAŢIU, PUIE LUCA, FETEA GEORGE, HADADE PATRIK, LIPAI SERBAN).

S-a optat pentru susţinerea acestor cauze pentru a reuși schimbarea percepției acestor copii cu nevoi speciale despre viața proprie, pentru a aduce speranță și bucurie în sufletul lor, pentru a întări relațiile din cadrul familiei, în speranța că vor găsi forța de a merge mai departe.

Organizatorii evenimentului au mulţumit Companiei pentru susţinerea financiară şi efortul depus de înotătorii celor două echipe care au contribuit astfel la reușita evenimentului Swimathon Oradea 2019.

Menţionăm faptul că echipa CAO Seniori a realizat o performanță deosebită, reuşind să înoate 74 lungimi de bazin, iar echipa CAO Juniori a reușit să înoate 68 lungimi de bazin.

Ambele performanțe au fost printre cele mai bune realizate la ediția SWIMATHON 2019.

Evenimentul mai sus menţionat a scos în evidenţă calităţile care în mod sigur definesc comportamentul angajaților Companiei de Apă Oradea: "Generozitate, Solidaritate și Activism local".