Auto Bara&Co a fost desemnat Dealerul Dacia al anului 2014 în Romania, în urma analizei KPI asupra afacerii de către specialiştii grupului Renault, a anunţat joi compania orădeană.

Ceremonia de premiere avut loc vinerea trecută, la Paris, când directorul general al companiei orădene, inginer Octavian Bara, a primit premiul "Dealerul anului 2014" de la Fabrice Cambolive, director comercial Renault pentru regiunea Rusia şi Eurasia, regiune din care face parte şi Romania. Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa lui Jérôme Stoll, director Comercial Grup Renault, în Amfiteatrul Georges Besse – Technocentre Renault şi a fost urmată de o seară de gală la Muzeul Orsay.

"Prin accederea la acest premiu a fost confirmată valoarea şi orientarea spre client a dealer-lui Auto Bara", arată comunicatul companiei.

Distincţia oferită a marcat, practic faptul că dealerul orădean a consemnat, anul trecut, cea mai spectaculoasă creştere din reţeaua Dacia România, atât pe partea de vânzare cât şi post vânzare.

"Le mulţumim clienţilor care şi în anul 2014 ne-au acordat încrederea lor, cu promisiunea că vom continua demersul pentru satisfacţia maximă a acestora", au precizat reprezentanţii Auto Bara&Co.