„PNRR Fonduri pentru România modernă și reformată!”

„Creșterea nivelului de inovare și eficientizare a activității din cadrul Direcției de Sănătate Publică Bihor”

DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ BIHOR, în calitate de beneficiar al proiectului PNRR „Creșterea nivelului de inovare și eficientizare a activității din cadrul Direcției de Sănătate Publică Bihor”, conform contractului de finanțare asumat cu Ministerul Sănătății nr. 1365/15/I3.2/11.04.2024, înregistrat la D.S.P. Bihor cu nr. 5452/16.04.2024, anunță lansarea acestui proiect finanțat prin Planului Național de Redresare si Reziliență – PNRR – Componenta C7 – Transformare digitală I3. Realizarea sistemului de eHealth și telemedicină; Investiția specifică: I3.2 – Digitalizarea instituțiilor cu atribuții în domeniul sanitar aflate în subordinea Ministerului Sănătății; COD APEL MS – 732, încheiat între Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică Bihor.

Monitorizarea Contractului de finanțare asumat va fi realizată de către Ministerul Sănătății în calitate de coordonator național de reforme și investiții pentru PNRR, din punct de vedere tehnic și financiar.

Obiectivul general al proiectului: Implementarea unui proces de digitalizare performant și eficient în vederea îmbunătățirii performanței instituționale, a dezvoltării unor module informatice noi care să deservească activitatea Direcției de Sănătate Publică Bihor, prin achiziționarea și instalarea noilor echipamente necesare (echipamente IT, echipamente pentru comunicații, echipamente conexe, inclusiv licențe, etc.), migrarea de date către noi sisteme, tehnologii și infrastructuri modernizate, dezvoltarea de aplicații informatice aferente, interconectarea acestora și instruirea personalului la nivelul instituției.

Valoarea totală eligibilă a proiectului PNRR, respectiv a contractului de finanțare PNRR asumat este de 2.953.401,26 lei din care valoarea totală eligibilă din PNRR fără TVA este în cuantum de 2.481.849,80 lei și valoarea TVA eligibil din PNRR este de 471.551,46 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni, din data de 11.04.2024 până la data de 30.09.2025.

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

(anunț publicitar)