Având în vedere contextul pandemiei COVID-19 și necesitatea adoptării unor măsuri în scopul prevenirii îmbolnăvirii cu coronavirus (Covid-19), vă informăm că OTL continuă zilnic operațiunile de dezinfecție și igienizare atât a mijloacelor de transport în comun, cât și a tuturor celor peste 400 de stații de autobuz și tramvai din municipiul Oradea.

Echipe mobile de intervenție ale OTL sunt prezente în teren în fiecare zi și desfășoară acțiuni de dezinfecție a stațiilor mijloacelor de transport în comun.

Tramvaiele sunt dezinfectate cu atomizor cu motor la staţia cap linie Nufărul, iar autobuzele, la capetele de linii, cu echipamente de stropit portabile, OTL beneficiind și de cea mai modernă staţie de spălat autobuze .

Toţi conducătorii auto şi vatmanii sunt dotaţi cu pulverizatoare de soluţii dezinfectante, cu mănuşi şi mască de protecţie.

OTL roagă publicul călător să sprijine acţiunile într-un efort comun de prevenire a îmbolnăvirii utilizatorilor transportului public şi a angajaţilor OTL.

OTL