Poliţiştii comunitari au fost săptămâna trecută la un pas de a declanşa un scandal monstru. Circa 30 de agenţi s-au dus în grup la scaldă în ştrandul Ioşia şi, înainte să se prindă casiera ce se întâmplă, un sfert dintre ei au şi intrat cu tupeu în incintă fără să-şi cumpere bilet.

Speriată, femeia l-a anunţat pe administrator că un grup de tineri forţează intrarea, iar administratorul a chemat firma plătită de RAPAS să păzească intrarea în ştrand. Tot e bine că n-a chemat în ajutor Poliţia Comunitară, că am fi asistat la prima autoarestare din istoria instituţiei!

Situaţia era cu atât mai încurcată cu cât poliţiştii o ţineau pe-a lor, că beneficiază de intrare gratuită, iar angajaţii ştrandului nu ştiau nimic de asta. Situaţia s-a lămurit doar după discuţii prelungite între reprezentanţii celor două părţi, ocazie cu care s-a aflat că s-ar fi dat o aprobare pe gură de la conducerea Primăriei ca poliţiştii comunitari să se poată scălda gratuit în ştrandul Ioşia, alături de pensionari. Să nu zică lumea că-s nişte nespălaţi.