Clubul orădean de fotografie Varadinum organizează sâmbătă, de la ora 18, în Piaţa Unirii din Oradea, vernisajul expoziţiei "Conacul se prezintă 2".

Expoziţia de artă fotografică este compusă din 107 imagini realizate de zeci de artişti din România, membri ai grupului de Facebook "La conacul fotografilor". Potrivit organizatorilor, acesta este cel mai activ grup virtual de fotografie din ţară.

Imaginile selectate pentru expoziţie vor fi adunate şi grupate pe zece panouri de dimensiuni mari, cu câte două feţe. Acestea au teme diverse, de la natură, până la portrete sau peisaje urbane.

"Acum 9 ani, în luna februarie, s-a născut un grup de fotografi amatori şi profesionişti, numit La Conacul Fotografilor. Încă de atunci s-a dorit a fi un grup în care primează prietenia şi relaţionarea între membri. Treptat au aderat foarte mulţi membri, atât din ţară, cât şi de peste hotare, iar la momentul actual grupul cuprinde un număr de peste 10.000 de membri. Membrii sunt fotografi amatori şi profesionişti", se arată în comunicatul transmis de organizatori.

"Conacul se prezintă 2" va rămâne în Piaţa Unirii timp de o lună.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!