După o vară bogată în evenimente muzicale, nici începutul toamnei nu se lasă mai prejos. Vineri, 15 septembrie, Kiwanis Art Oradea vă așteaptă la deja-cunoscutul concert de binefacere „Susținem excelența în arte”.

Evenimemtul se va desfășura începând cu ora 18.30, la Filarmonica de Stat din Oradea.

“Iubitorii de muzică clasică vor avea privilegiul de a asculta instrumentiști și soliști vocali care s-au născut ori au studiat la Oradea și care sunt deja consacrați sau au pornit promițător pe calea succesului”, a declarat Mirela Mudura, președintele clubului KAO.

Asociația Kiwanis Art Oradea și-a făcut un obiectiv central din promovarea artiștilor orădeni, alături de cel al susținerii tinerilor artiști pe drumul deloc ușor al performanței în artă.

„Prin evenimentul din 15 septembrie, cele două obiective se împletesc. Artiștii legați de orașul nostru vor susține un concert de binefacere al cărui scop este adunarea de fonduri prin care clubul să susțină financiar participarea a 15 copii și tineri înzestrați artistic și dornici să-și dezvolte talentul și să se autodepășească la concursuri regionale, naționale ori internaționale”, a precizat Iuliana Păcurar, președintele fondator al clubului.

Au răspuns invitației clubului mai mulți artiști cunoscuți. „La pupitrul orchestrei Filarmonicii din Oradea, gazdă generoasă și promotoare a tinerilor artiști, se va afla dirijorul și compozitorul italian Claudio Morbo. Vor participa soprana Brigitta Kele, mezzosoprana Gabriella Varvari, violoncelistul Aron Petruș Boloni, clarinetista Nadia Sofokleous, din Germania, dar și tenorii Robert Bede și Laszlo Bede”, a dezvăluit „kiwaniana” Agneta Marcu.

Vă așteptăm cu drag la concert!

Carmen Brehoi

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!