Căminul cultural din Băile 1 Mai va găzdui duminică, 3 decembrie, de la ora 17, un concert de colinde şi cântece patriotice.

Potrivit unei informări transmise de organizatorii concertului, invitata specială a evenimentului va fi interpreta Veta Biriş. În vârstă de 74 de ani, cântăreaţa s-a lansat în anul 1967 la un concurs de muzică populară, iar în următorii ani a devenit tot mai cunoscută.

Aceasta va fi acompaniată de grupul instrumental "Dor", condus de Alin Joldiş. 

Alături de ea vor mai cânta şi soliştii Mariana Anghel, Adriana Anghel şi Remus Bondar, iar prezentatoare va fi Mihaela Suciu.

"Ne dorim să fie un moment de bucurie care să transmită tuturor emoţia Sărbătorii Naşteri Domnului şi totodată emoţia şi bucuria de a fi Român", se arată în infomare.

Intrarea la concert va fi liberă. La final, participanţii vor putea sta de vorbă cu toţi interpreții şi vor avea parte de o surpriză culinară, după cum au transmis organizatorii. 

Evenimentul este organizat de Parohia greco-catolică "Naşterea Maicii Domnului" din Haieu, în parteneriat cu Episcopia greco-catolică din Oradea şi Primăria Sânmartin.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!